• 09371198576
  • payanyar@gmail.com
بروز رسانی قیمت‌ها: آبان 1402
ورود  \/ 
x
x
x
ثبت  \/ 
x

تضمین کیفیت محصولات

------------------------------

تضمین کیفیت تمامی محصولات

ضمانت هفت روزه برای تمامی محصولات

تضمین بازگشت وجه در صورت عدم رضایت

پشتیبانی و پاسخگویی 24 ساعته

------------------------------

پشتیبانی 24 ساعته

خدمات پشتیبانی آنلاین و تلفنی

پشتیبانی حضوری با تعیین وقت قبلی

برگزاری کلاس‌های آموزشی و توجیهی

------------------------------

ارائه کلاس‌های آموزشی

برگزاری کلاس‌های توجیهی محصولات

تضمین بازگشت وجه در صورت عدم رضایت

در این رشته مهندسان رابطه بین مواد خاصی را بررسی می کنند  و با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی و عبوری ,پراش پرتوهای ایکس و دیگر تجهیزات به بررسی ساختار میکروسکوپی مواد می پردازند. این رشته شامل گرایشهای متالوژی, نانو مواد, بیو متریال, ریخته گری, جوشکاری, مهندسی مواد مرکب, استخراج فلزات, مهندسی سطح, سرامیک و  .... است. اگر بخواهیم کلی تر بگوییم این رشته به دو بخش تقسیم می شود : مهندسی متالوژی(مرتبط  با تخصص در  فلرات) و مهندسی سرامیک (تخصص در سرامیک ).
فارغ التحصیلان این رشته می توانند در زمینه بهره برداری فرایندها, طراحی و ساخت قطعات, شکل دادن و ریخته گری خواص, شناسایی مشخصات ساختاری و فیزیکی مواد و مواردی دیگر فعالیت کنند. رشته مهندسی مواد فرصتهای شغلی مانند استخراج و تولید مواد فلزی و غیر فلزی, ذوب آهن, صنایع متالورژی پودر, هواپیماسازی, کشتی سازی, خودروسازی, آماده سازی قطعات یخچال, کولر, ماشین لباسشویی, چینی سازی, شیشه سازی, تولید سیمان وآجر وموارد فراوان دیگری دارد. یک مهندس مواد معمولا در دفاتر و آزمایشگاهها و یا در محیط کارخانه مشغول به کار است. ازجمله نمونه وظایف مهندس مواد می توان موارد زیر را نام برد :
بررسی مواد در شکلهای مختلف و استفاده از آنها در راستای پیشرفت تکنولوژی, تولید مواد دندانپزشکی مانند ایمپلنت, ایجاد نمونه های اولیه  جدید مواد و ...
دانشجوی رشته مواد باید برای انجام پایان نامه یا رساله خود هزینه سنگینی را برای انجام تحقیقاتش بپردازد و سعی بر این داشته باشد که بهترین کیفیت را با کمترین هزینه داشته باشد به همین منظور انجام کارهای پایان نامه به کاری دشوار برایش تبدیل می شود. سپردن پایان نامه ارشد یا دکترا به مشاور و متخصص در این زمینه می تواند کمک بزرگی به پیشرفت کار دانشجو کند. نمونه هایی از موضوعات پایان نامه رشته مهندسی مواد را در زیر می توانید مشاهده نمایید:
_تاثیر وانادیوم و دمای قالب بر قابلیت حل نیتروژن در استیل
_مطالعه ای در مورد تقویت کامپوزیت های ماتریکس
_بهینه سازی فرایند ذوب در کوره های الکتریکی
_بررسی جنبه های علمی و کاربردی تزریق پودرهای بادی به آلیاژهای مایع بدون  
غوطه ور شدن
_ مقایسه مشخصه های نقره اکسیدشده با تماس مواد الکتریکی
_استفاده از تیتانیوم نانو در مسایل پزشکی