• 09371198576
  • payanyar@gmail.com
بروز رسانی قیمت‌ها: فروردین 1403
ورود  \/ 
x
x
x
ثبت  \/ 
x

ارائه یک روش جدید زمانبندی وظایف در رایانش ابری

ارائه یک روش جدید زمانبندی وظایف در رایانش ابری
رایانش ابری یک قالب جدید ارائه خدمات در سیستم‌های توزیع شده است، که در کمتر از دو سال توانسته خودش را در بین ده فناوری برتر دنیا جای دهد. با توجه به مزایای مختلف مانند مقرون به صرفه بودن، قابلیت انعطاف بالا و... توجه جوامع مختلف از جمله محققان را به دست آورده است. در رایانش ابری، کاربران بر اساس میزان مصرف خود از سرویس‌های سخت افزاری و نرم افزاری، هزینه آن را پرداخت می‌کنند. در بین مشکلات مطرح در رایانش ابری، زمانبندی وظایف یکی از چالش‌های مطرح در این حوزه است. در این مقاله ابتدا الگوریتم‌های زمانبند رایج مطالعه و بررسی می‌شود. سپس با استفاده از شیوه اکتشافی یک الگوریتم زمانبندی برای اجرای وظایف وابسته به یکدیگر در ابر ارائه می‌شود. نتایج شبیه‌سازی نشان می‌دهد که الگوریتم ارائه شده عملکرد بهتری نسبت به الگوریتم Min-min و الگوریتم HEFT دارد.
کد کیو آر:  ارائه یک روش جدید زمانبندی وظایف در رایانش ابری

کد QR محصول

ارائه یک روش جدید زمانبندی وظایف در رایانش ابریارائه یک روش جدید زمانبندی وظایف در رایانش ابری
قیمت قیمت : 2500 تومان
نوع فایل : docx
حجم فایل: 0.72 مگابایت

سير تکاملي محاسبات به گونه‌اي است که مي‌توان آن را پس از آب، برق، گاز و ‌تلفن به ‌عنوان عنصر اساسي پنجم فرض نمود. در چنين حالتي، کاربران سعي مي‌کنند بر اساس نيازهاي خود و بدون توجه به اينکه يک سرويس در کجا قرار دارد و يا چگونه تحويل داده مي‌شود، به آن دسترسي يابند (Buyya, 2009). کاربران تنها برای منابع و برنامه‌های مصرفی آنها هزینه پرداخت می‌کنند (Su, 2013).رایانش ابري ساختاري شبيه يک توده ابر دارد که بواسطه آن کاربران مي‌توانند به برنامه‌هاي کاربردي از هر جايي از دنيا دسترسي داشته باشند(سرگلزایی جوان،1390؛Voorsluys, 2011). رایانش ابری در کمتر از دو سال خود را در بین ده فناوری برتر دنیا جای داده است(سید رضا پاکیزه، 1391) و به سرعت توجه جوامع مختلف از جمله محققان، مصرف‌کنندگان و سازمان‌های دولتی را به خود جلب کرده است(S.Garg, 2012). از مزایای استفاده از رایانش ابری کاهش هزینه، پیاده‌سازی سریع، قابلیت اطمینان، چندکاربری، تکنولوژی سبز و... می‌باشد(سید رضا پاکیزه، 1391; دکتر محمد رضا احمدی،1392).بدين ترتيب، دنياي محاسبات به سرعت به سمت توسعه نرم‌افزارهايي پيش مي‌رود که به جاي اجرا بر روي کامپيوترهاي مجرد، به عنوان يک سرويس در دسترس ميليون‌ها مصرف‌کننده قرار مي‌گيرد(سرگلزایی جوان، 1390).

زمانبندی وظایف در علم کامپیوتر یکی از چالش‌های مهم است. کارشناسان و محققان بسیاری وجود دارند که در مقالات و پروﮊه‌های خود در مورد مسئله زمانبندی وظایف بحث می‌کنند(Zhu, 2012). زمانبندی وظایف بازده اجرای وظیفه را، در شماری از منابع سیستم و عملکرد آن را به کاربر ارائه می‌کند.در محیط رایانش ابری هر کاربر ممکن است برای اجرای هر وظیفه، با صدها منبع مجازی روبرو شود. بنابراین الگوریتم زمانبندی وظیفه یک رویه تصمیم‌گیری در مورد واگذاری و پیدا کردن بهترین هماهنگی بین وظایف و منابع است. اما این مسئله مطرح است که برای اجرای یک برنامه کاربردی، چه میزان از منابع در دسترس استفاده بهینه می‌شود. یک الگوریتم زمانبندی برای اجرای وظایف وابسته به یکدیگر در ابر ارائه می‌شود. با هدف کاهش طول زمانبندی  و اجرای سریع برنامه‌های کاربردی ارائه می‌شود. روند ادامه مقاله به این شرح می‌باشد که در بخش دوم الگوریتم‌های زمانبندی موجود معرفی می‌شود؛ در بخش سوم یک الگوریتم زمانبندی جدید ارائه می‌شود. در بخش چهارم نتیجه‌‌گیری و زمینه های تحقیقاتی جدید  بیان شده است.